Frifragt i hele DK
Afhentning på adressen

FORTRYDELSESRET & RETURNERING

REKLAMATION

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Ønsker du at reklamere over et produkt, bedes du ringe 25 34 34 77 eller sende en mail til kundeservice@getadress.dk, inden du returnerer reklamationsvaren.

Efterfølgende udfyldes og underskrives medfølgende retur-, bytte- og reklamationsseddel som vedlægges i forsendelsespakken.

Returnering af en reklamation er på eget ansvar. Vi anbefaler derfor at du altid sender dine varer som forsikret pakke.

Pakken sendes til:

Getadress
Guldborgsundvej 5
6705 Esbjerg Ø

HUSK: Altid at lægge original kvittering for dit køb. Derved kan vi bedre hjælpe dig med din reklamation.

Varen vil herefter blive byttet til en ny vare, såfremt varen stadig er på lager – ellers vil fejl/manglen blive udbedret hvis muligt. Er dette ikke muligt, vil købsbeløbet blive returneret til din konto.

OMBYTNING

Getadress.dk bytter gerne til en anden størrelse eller farve.
Du udfylder og underskriver blot medfølgende retur-,bytte- og reklamationsseddel med angivelse af ny størrelse.

Ønsker du at bytte din vare til en helt anden style/model, må vi bede dig returnere varen du ønsker byttet og foretage en ny bestilling.

Kriterierne for bytte er de samme som ved fortrydelse i forhold til værdiforringelse etc.

Bytning af en vare er for egen regning og på eget ansvar. Pakken sendes til:

Getadress
Guldborgsundvej 5
6705 Esbjerg Ø

RETURNERING AF VARER

Hos Getadress.dk ydes der 14 dages fuld returret – gældende fra den dag du modtager dine varer. Returretten gælder også varer med nedsat pris og udsalgsvarer.

Købet kan fortrydes ved at sende varen retur. Dette kan gøres ved at returnere varen til:

Getadress
Guldborgsundvej 5
6705 Esbjerg Ø

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Returretten gælder også nedsatte- og udsalgsvarer.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Ved returnering bedes du udfylde og underskrive den medfølgende
retur-, bytte- og reklamationsseddel og vedlægge den i forsendelsespakken. Dette vil gøre sagsbehandlingen lettere og hurtigere.

Alternativt kan meddelelsen gives ved kundeservice@getadress.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering er for egen regning og på eget ansvar.

Når vi har modtaget din pakke og godkendt returneringen (kontrolleret at varerne lever op til reglerne for fortrydelsesretten) overføres købsbeløbet hurtigst muligt til din konto.

Der tilbagebetales kun til det kreditkort varerne er købt med – dette for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

RETURNERING AF GAVER

Har du fået en gave, der er købt hos Getadress.dk, kan du bytte den til en anden vare af samme værdi. Finder du en vare, der er dyrere, indbetaler du blot differencen.

Getadress.dk kan desværre ikke give pengene retur, da vi kun tilbagebetaler til det kreditkort varen er købt med.

Din kurv er tom