Frifragt i hele DK
Afhentning på adressen

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Oplysninger om det enkelte køb registreres hos Get a Dress.dk v/Mette Beier og opbevares i fem år (jf. bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes.

Dine personlige oplysninger slettes ligeledes, hvis du ikke i mellemtiden har foretaget nye køb eller har et kundekort. Du kan til enhver tid afmelde dig som kunde hos Getadress.dk, hvorved din profil slettes. Når du er logget ind på din profil, kan du altid se alle oplysninger registreret om dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for www.getadress.dk v/Mette Beier har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på Getadress.dk er Indehaver Mette Beier.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret på nær adgangskoden, som er krypteret med md5-algoritmen. Den kan derfor ikke læses og mister du den, skal du lave en ny kode, da vi ikke kan oplyse den gamle.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Getadress.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.getadress.dk v/Mette Beier har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.getadress.dk v/Mette Beier via e-mail kundeservice@getadress.dk.

Din kurv er tom