Frifragt i hele DK
Afhentning på adressen

Om getadress.dk

Få en unik shopping oplevelse hos Getadress.dk. Det er super deluxe og forkælelse i særklasse du nu har mulighed for at shoppe. Vi tilbyder stribevis af både danske og internationale brands. Herunder populære og efterspurgte brands som Philosophy Blues Original, Gestuz, Karen By Simonsen, Hugo boss, jeans fra Ivy Copenhagen, Stylebutler, m.m. Desuden forhandler vi et lille udvalg af de utrolig flotte og eksklusive tasker, sko mm. fra f.eks Hugo Boss

Vores vision er at skabe en unik shopping oplevelse for stilbevidste kvinder som tør og vil være anderledes. Hver eneste detalje i vores service understøtter produkternes eksklusivitet. De smukke æsker og det knitrende silkepapir, som indkøbene forsendes i, er blot nogle af detaljerne, der skal give kunderne en følelse af rendyrket luksus og sand forkælelse.

Sortimentet vil løbende blive udvidet med nye eksklusive mærker – så du hele tiden vil være opdateret med, hvad der rører sig på modefronten.

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og dermed vores kundeklub så får du specielle tilbud, invitation til før-udsalg og andre events. Samt få adgang til shoppens øvrige medlemsfordele.

Vi håber, du får en rigtig god oplevelse ved at besøge Getadress.dk.
Skulle du have spørgsmål af den ene eller anden art, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@getadress.dk på mail eller telefon 25 34 34 77. Vi vil meget gerne, hvis I vil sende os en sms, da vi tit er optaget af kunder, eller i pakkeriet.

Med venlig hilsen
Getadress

Din kurv er tom